Inspirerendevergaderlocatie1-28.jpg

Sloep huren Utrecht

Avondtocht

'Prachtige avondtocht over de Utrechtse grachten van 1,5 uur inclusief schipper, jullie kunnen zelf hapjes en drankjes meenemen of wij verzorgen een heerlijke BBQ'

Laat je rondvaren over de prachtige Utrechtse grachten & singels en ontdek Utrecht op z'n mooist vanaf het water. Ook in de avonden is het magisch op het water, overal lichtjes & gezelligheid van de gevulde terrassen. Je vaart op een heerlijk comfortabele fluisterboot met een leuke schipper. De boot is voorzien van fijne kussens, goede overkapping, ruime tafel, groot ligdek, unieke bar & fadboy lampjes. Mocht het wat frisser worden in de avond hebben wij voor iedereen dekentjes. 


Tijdens de boottocht je ultiem laten verwennen? Kies dan een rondvaart in combinatie met één van onze heerlijke arrangementen. De BBQ is de favoriet! 

Onze op en afstapplaats is de Tivoli Vredenburg. ( centraal station ) Kom je met de auto? Parkeer bij parkeergarage Paardenveld of Hoog Catharijne.
Andere opstapplaatsen zijn mogelijk tegen meerprijs. 

Bekijk hier onze verschillende vaarroutes. 

Speciale wensen? Wij horen ze graag! contact

Varen met meer dan 12 personen? Klik hier voor meer informatie.

boothurenutrecht.jpg
boothurenutrecht.jpg
Inspirerendevergaderlocatie1-4.jpg

'Wij hebben Gisteravond een geweldige tocht gemaakt, ondanks dat het fris was, was het lekker gezellig met de warmte van het kacheltje en de warme chocolademelk met slagroom.

Iedereen heeft genoten.

Bedankt namens het hele team van Banketbakkerij Verspeek.

Vincent Verspeek

sloephurenutrecht.jpg
utrechtbynight.jpg
avondtochtutrecht.jpg